Foglalási útmutató

A foglalás megérkezése után munkatársaink ellenőrzik a szabad férőhelyeket  és árakat.  Elkészítjük a foglalási dokumentumokat, melyet  faxon, vagy e-mailen eljuttatunk Önnek.  Ezen dokumentumok tartalmazzák az út pontos árát, indulási időpontját, és minden az utazással kapcsolatos fontos tudnivalót. Amennyiben mindent megfelelőnek talált és feltételes foglalását véglegesíteni szeretné, a foglalási dokumentumokat aláírt formában vissza kell juttatnia részünkre, illetve ezzel egy időben át kell utalnia vagy be kell fizetnie a részvételi díj előlegét. Rendszerint az előleg az indulástól számított 30 napon kívül a teljes összeg 40%-át teszi ki, az indulástól számított 30 napon belül a teljes részvételi díjat kell megfizetni (egyes esetekben az előleg mértéke eltérhet). A visszaigazoláson a fizetési határidőkről és fizetendő részletekről pontos kimutatást talál. Az utazási díjat fizetheti:
 • személyesen készpénzben
 • átutalhatja  számláink bármelyikére
 • illetve bármelyik K&H Bank fiókban közvetlenül befizetheti a számlánkra:
  Pacific Travel Kft.
  Bankszámlaszám: K&H Bank 10401983-50526580-49701006
  Bankszámlaszám (Euro): K&H Bank 10401983-50526580-49701020
  IBAN: HU89
  SWIFT: OKHB-HU-HB
Ez utóbbi a leggyorsabb és egyben teljesen költségmentes megoldás. A befizetéskor kérje, hogy nevét és lehetőleg a visszaigazoláson szereplő hivatkozási számot tüntessék fel a befizetési megbízáson.A pénz megérkezése után véglegesítjük a foglalást, a foglalás véglegesítéséről, a részvételi díj megérkezéséről, valamint amennyiben nem a teljes részvételi díjat fizette meg, a hátralék mértékéről és a hátralék fizetési határidejéről értesítést küldünk. Amennyiben vannak szabad helyek és Ön gyorsan be tudja fizetni az útiköltség előlegét a foglalási lap elkészítésétől a véglegesítésig munkaidőben egy-két óra telik csak el. A teljes részvételi díj befizetését követően, az indulást megelőző egy héten belül adjuk át, juttatjuk el Önhöz az utazáshoz szükséges dokumentumokat.
 
A részvételi jegy tartalmaz minden fontos információt, menetrendet, találkozók idejét, visszautazás idejét, stb.
 
Kérjük figyelmesen olvassa el!
Az www.onlineutazas.hu oldalain megjelenített utazási ajánlatok nem minősülnek nyilvános ajánlattételnek. A foglalási űrlap kitöltésével és elküldésével nem jön létre utazási szerződés. Szerződéskötés a foglalási dokumentumok és általános utazási feltételek elfogadásával, illetve utazási díj előlegének megfizetése után jön létre. A visszaigazolás után történő előleg fizetése minden esetben megrendelésnek minősül, a foglalási dokumentumokban megjelöltek és az utazásszervező utazási feltételei szerint. Az utazási szerződés felmondására az utazásszervezőnek az adott útra vonatkozó utazási feltételei irányadóak. Legnagyobb gondosság és igen gyors ügyintézés esetén is előfordulhat, hogy a visszaigazolás és a fizetés közti időszak alatt a megrendelt utazásra elfogynak a szabad helyek. Ebben az esetben a Pacific Travel Kft munkatársai haladéktalanul értesítik az utast a helyek beteltéről, és a fizetéssel létrejött szerződés megszűnik. A szerződés ilyen módon történő megszűnésből adódó károkért a Pacific Travel Kft kizárja a felelősségét. A szerződésnek a visszaigazolás és fizetés közti időszakban történő megszűnése esetén irodánk segít újabb utat találni, vagy kezelési költség felszámolása nélkül visszafizeti az összeget.Az internetes foglalási lap alkalmas az utazási díj minden elemének tényleges számításba vételére, azonban lehetnek - arányaiban igen kis mértékű - eltérések a foglalási lapon megkapott és a visszaigazoláson szereplő ár között, mindkét irányban. Amennyiben ez az eset fordul elő mindig a visszaigazoláson szereplő érték az érvényes.
 
Bármely kérdés esetén, kérem írja meg vagy hívjon telefonon, akár hétvégén is a 061/421-91-68-as telefonszámon.